آموزش نصب وردپرس در Cpanel

13 دی 1402

آموزش نصب وردپرس در Cpanel، یکی از ابتدایی‌ترین و مهم‌ترین مراحل برای ایجاد یک وب‌سایت جذاب و کارآمد است. وردپرس، یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) قدرتمند است که توسط بسیاری از وب‌سایت‌ها برای ایجاد و مدیریت محتوا به کار می‌رود.

آنچه در این صفحه خواهید خواند

در ویدئو زیر آموزش نصب وردپرس در cpanel به صورت کامل آموزش داده می شود.

بارگزاری فایل وردپرس و نصب آن روی هاست Cpanel

ابتدا وارد قسمت “file manager” می شویم. روی select file کلیک می کنیم فایل وردپرس را که از مخزن وردپرس دانلود کرده‌ایم، انتخاب می کنیم و منتظر می مانیم تا بارگزاری شود.

وقتی فایل وردپرس آپلود شد، برمیگردیم به پوشه “file manager” روی فایل زیپ وردپرس، راست کلیک کرده و Exctract رو انتخاب و از حالت فشرده خارج می کنیم. در آخر فایل زیپ را حذف می کنیم این کار برای امنیت وردپرس الزامی است.

ایجاد پایگاه داده در هاست

ابتدا آدرس سایت خود را در مرورگر جستجو کنید. در این مرحله باید سایت خود را راه اندازی کنیم. روی وردپرس کلیک می کنیم. در صفحه باز شده باید نام پایگاه داده را وارد کنیم.

برای اینکار به سی پنل برمی گردیم روی تب Database بر روی گزینه “MYSQL Databases” کلیک می کنیم.در صفحه باز شده باید یک پایگاه داده ایجاد کنیم. یک نام دلخواه انتخاب می کنیم و “create database” را کلیک می کنیم.

در پایین صفحه، گزینه انتخاب user وجو دارد که می توانیم در قسمت user name همان نام پایگاه داده خود را دوباره وارد می‌کنیم و یک پسورد می دهیم. در این مرحله ما توانستیم یک user هم ایجاد کنیم.

به قسمت “Add user to Database” می رویم.اینجا باید user خودمون رو به پایگاه داده اضافه کنیم. نام user و Database رو وارد می کنیم و گزینه Add را کلیک می کنیم. ما را به صفحه جدیدی می برد.

در این صفحه گزینه “ALL PRIVILEGES” را تیک میزنیم تا همه موارد انتخاب شوند و در آخر “Make Changes” رو کلیک می کنیم تا تغییرات ذخیره شوند.

پیکربندی تنظیمات برای نصب وردپرس روی سی پنل

در این مرحله به صفحه راه اندازی وردپرس بر‌میگردیم.  اطلاعات مربوط به نام پایگاه داده، نام کاربری، رمز عبور را وارد می‌کنیم.  فرستادن رو کلیک می کنیم.

ما را به صفحه جدید هدایت می کند که باید روی راه اندازی نصب کلیک کنیم.

خب در این مرحله به صفحه خوش آمدگویی وردپرس وارد می شویم. باید عنوان سایت، رمز عبور و ایمیل خود را وارد کنیم. شایان ذکر است که اطلاعاتی که در این قسمت وارد می کنید بعدا قابل ویرایش هستند. در انتها روی راه‌اندازی وردپرس کلیک می‌کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



قالب خبری کاندید